Testimoniale

Doru Popescu

Probabil una din cele mai intimidante situatii în care am fost pus, sa fiu în direct pe 3 posturi de televiziune nationale si pe o platforma online, SIMULTAN! Totul pentru ca România sa fie la masa marilor puteri agricole din Europa! Împreuna vom reusi !!!

Doru Popescu
Director executiv MABO Utilaje

Prof. dr. Victor Lăcătuș

Romania se bucura de multe atribute pentru a dezvolta o agricultura moderna si competitiva. Nu intamplator, Papa Ioan Paul al II-lea a afirmat ca tara noastra este “Gradina Maicii Domnului”. Dar sa nu uitam in acest sens sa dezvoltam si o cercetare pe masura. Oricat de scumpa ar fi, nu se cunoaste o alta cale mai ieftina spre progres.

Prof. dr. Victor Lăcătuș

CORNEL STROESCU

Din punctul meu de vedere,ca si cetatean roman,fermier, născut intr- o familie de agricultori si care am păstrat această tradiție, si o transmit si copiilor mei, sunt 3 mari piloni, VITALI, pentru agricultura si fermierii/producătorii din România, si anume: ORGANIZARE, FINANȚARE, ASIGURARE.

CORNEL STROESCU
Fermier

Ion Păunel

Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt, Uniunea Salvați țăranul Român, și eu, fermierul Păunel Ion susținem și ne alăturăm acestui proiect îndrăzneț și de mare nevoie pentru țară. Agricultura înseamnă hrană, agricultura românească poate salva această țară. Felicitări inițiatorilor! Doamne ajută!

Ion Păunel
Fermier

Prof. Dr. Ing. Gheorghe Neață

Agricultura, o șansă pentru România. Susțin inițiativa postului Agro TV, având ca argumente: Posibilitatea practicării mai multor tipuri de agricultura pentru fiecare zona de relief în parte; Structurarea producției agricole astfel încât producția zootehnica sa ajungă la 55-60%, din total producție agricola; Existenta unui corp tehnic de specialitate foarte bine pregătit.

Prof. Dr. Ing. Gheorghe Neață

Dr. Radu Antohe

A sustine un asemenea demers este un MUST HAVE! Trebuie sa ne implicam in ceea ce credem si avem competente! Sustin acest proiect fara nicio retinere. Informarea, cunoasterea si educarea reprezinta singura solutie viabila astazi pentru cresterea performantei in agricultura!

Dr. Radu Antohe
Medic veterinar